Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Defne Koleji öğrencilerinden…

Hem anlamlı hem özel

Hem anlamlı hem özel bir ziyaret

Yaşlıları tekrar hatırlamak ve yaşam tecrübelerini dinleme adına önemli bir fırsat yaratan 18-24 Mart Yaşlılar Haftası, Defne Koleji öğrencilerinin örnek ziyaretleriyle bir kez daha anlam buldu.

Her yıl Mart ayının 18 ila 24. günleri arasında kutlanan Yaşılar Haftası; Bilgelik, sabır, hoşgörü ve muhakeme gücüyle geçmişten günümüze köprü oluşturan yaşlılarımızı gerçekleşen ziyaretlerle mutlu ederken, buna dair keyif veren ziyaretin adresi, Defne Koleji öğrencileri oldu.
Gerçekleşen ziyaretlere ilişkin açıklama şöyle:
“Yaşlılar Haftası kapsamında, Defne Koleji 2.sınıf öğrencileri, yaşlıları hatırlamak ve onlardan geçmişimizi öğrenme adına, 86 yaşındaki Vedat Altınay ve kardeşlerini ziyaret ederek, onlardan, Atatürk ve Bayrak Şiirlerini dinlediler. Haftaya özel ikinci ziyaretimizde ise 1. sınıf öğrencileri, Defne Okulları kurucularından Mürşit Keskin’nin babası 92 yaşındaki Ali Keskin ve eşini ziyaret ettiler, Kurtuluş Savaşı dönemi hakkında bilgi alma fırsatı buldular. Geçmişi olmayan bir toplumun geleceği de olmaz. Geçmişimize ışık tutan yaşlılarımıza teşekkür ediyoruz.”-Yusuf Cemil Karaçay-