Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Defne Özeğin Konteynerleri Su istiyor

Hatay’ın Defne ilçesindeki Özeğin

Hatay’ın Defne ilçesindeki Özeğin Konteyner Kenti sakinleri, aylardır devam eden su sıkıntısı nedeniyle zor günler geçiriyor. Birçok kez gündeme getirilmesine rağmen çözülemeyen su sorunu, bölge halkını isyan ettirdi.

“Sesimizi Duyuramadık”

Konteyner kent sakinleri, suyun sadece belirli saatlerde, özellikle akşam saatlerinde verildiğini belirtiyor. Vatandaşlar, “Sabah ve gün boyunca su kesik. Sıcak hava nedeniyle artık yıkanamaz ve lavaboya giremez hale geldik. Ne yaptıysak olmadı. Bu su sorununu çözecek bir yetkili yok mu?” diyerek tepkilerini dile getirdi.

“Sorumlu Kimse Yok Mu?”

Vatandaşlar, yönetimde muhatap bulamadıklarını ve gönüllü birkaç ismin yönetimden sorumlu olduğunu ifade ederek, “Yönetime defalarca bildirdik. Gönüllü çalışan olarak ifade edilen bir kişinin bütün AFAD işlerinden sorumlu olduğunu ve anahtarların dahi bu kişide olduğunu gördük. Bu işler bu şekilde mi ilerliyor? Bu nasıl bir ciddiyetsizliktir anlamadık. Sayın valimize sesleniyoruz, lütfen bize yardım edin,” dediler.

Defne Özeğin Konteyner Kenti sakinlerinin yaşadığı su sıkıntısının ne zaman çözüleceği ise belirsizliğini koruyor. Yetkililerden acil çözüm bekleyen vatandaşlar, seslerinin duyulmasını istiyor. – Duygu Ertaş-