Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Defne’de eski-yeni muhtarlar buluşması

Eski muhtarlara Hizmet Plaketi

Eski muhtarlara Hizmet Plaketi verildi

Defne ilçesinde, İlçe Belediyesi ile CHP’li Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediyesi ortak organizasyonu ile eski ve yeni muhtarlar bir araya geldi. Muhtarlar buluşmasında, ilçedeki muhtarların, kendi mahalleleriyle ilgili istekleri masaya yatırıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Milletvekili Mehmet Güzelmansur ile Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, sorunları ilk ağızdan dinlerken, notlar aldırdı ve çözüm sözü verdi.
Toplantıyı değerlendiren Milletvekili Mehmet Güzelmansur, şöyle dedi:
“Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Sayın Lütfü Savaş, Defne Belediye Başkan Yardımcılarımız, Millet İttifakı Defne İlçe Başkanlarımız ile birlikte kıymetli Defne muhtarlarımızla bir araya geldik. Önceki dönem muhtarlarımıza teşekkür plaketlerini verdik. Yeni dönem muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Hep birlikte koordineli bir şekilde çalışarak, çözüm üretecek, birbirimize sarılmaya ve destek vermeye devam edeceğiz.”
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da toplantıyla ilgili şu yorumu yaptı:
“Defne’de, çözüm ortaklarımız ve yol arkadaşlarımız, muhtarlarımızla bir araya gelerek, ilçemiz ve mahallelerimiz hakkında istişare ettik. Hatay için el ele çalışıyoruz.” –Cemil Yıldız-