Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Defne’nin Geleceği Platformu” Teşekkürü

İlçemiz, El Ele Güzelleşir

İlçemiz, El Ele Güzelleşir

Defne ilçesinde geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen “Arıtma Tesisi” konulu toplantıya katılan ve destek verenlere teşekkür var. Defne’nin Geleceği Platformu adına kaleme alınan ve “İlçemiz, ancak el ele verirsek güzelleşir” vurgusu yapılan teşekkür mesajı şöyle:
“18.01.2020 tarihinde düzenlemiş olduğumuz ‘Turunçlu Arıtma Tesisi’nin taşınması ve yerine Kent Park kurulması taleplerimiz hakkında yaptığımız bilgilendirme toplantısına sorumluluk bilinci ile katılım sağlayan birbirinden kıymetli herkese, Defne’nin Geleceği Platformu olarak ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Katılım sağlayamayan, ama bizi destekleyen veya gönlü bizimle olan herkese de çok teşekkür ediyoruz.
Şehrimizin güzide ve kıymetli basın emekçilerine, ilgilerinden ve katılımlarından dolayı sevgi dolu teşekkürler. Bundan sonraki çalışmalarımızı ve eylem planlarımızı bu sayfamızdan paylaşacağız. Bizi takip edin ve desteklerinizi esirgemeyin. Bu oluşuma katkı sağlamak isterseniz, bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Bu ciğerpare ilçemiz ve tarihi şehrimizi el-ele vererek güzelleştirebiliriz. Bunu, hep beraber yapabiliriz. Tarihin, medeniyetlerin kurulduğu bu şehrimizde tarihin gerisinde olmak olmaz. Tarihin izinde daha ileri bir kültür, sanat dolu bir yaşam yaratmak, nefes alabileceğimiz bir doğa geliştirmek, her canlının, her taşın var olma hakkına saygı duymak ve korumak, hepimizin görevidir.
Amacımız, kimseye karşı olmak değil. Sadece, yaşamın koşullarını iyileştirmek ve geleceğe de yaşanılabilir bir kent yaratabilmek. Ayrıca doğayı, hayvanı, her canlıyı ve insanı korumayı amaçlıyoruz. Halkın haklı talepleri ve hizmetin verilmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Mücadelemiz; sevgiyi, saygıyı ve dayanışmayı yaygınlaştırmaktır. Sevgi ve sorumluluk bilinci bulaşıcıdır. Hep beraber bunları bulaştıralım ve olabildiğince yayalım. Sen, ben yok.. Hepimiz varız. Toplumumuza saygılarımızla.” -Yusuf Cemil Karaçay-