Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demirel: Amacımız Hatayspor’un umut olması

Dün Hatayspor teknik direktörü

Dün Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel ile teknik heyet ve futbolcular basınla bir araya geldi.

Hatayspor kulüp tesislerindeki görüşmede hasret giderme sonrası Hatayspor yöneticileri ile teknik direktör Volkan Demirel basın mensuplarıyla sohbet etti, soruları yanıtladı

Volkan Demirel konuşmalarında; bu sezonu “Umut sezonu” olarak gördüklerini, Hatay’ı ve takımı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini kaydetti.

Volkan Demirel, Gazetecilerle sohbetinde ilginç bir bakış açısı sergileyerek : “Sizler bazen puan, oyun, başka şeyler bekliyorsunuz ama ben öyle bakmıyorum. Benim olayım başka. Bu sezonu, Hatayspor’un umut olma sezonu olarak görüyorum.” Mesajı verdi

Hatay’a ve Hatayspor’a sahip çıkılmasını isteyen Demirel, konuşmalarında özetle şöyle dedi:

“Çok büyük bir süreç geçirdik. İnşallah bundan sonra Allah böyle bir süreci hiçbir yerde, şekilde yaşatmaz. Bir yandan da bunu yaşadığımız, gördüğümüz, hayatta kaldığımız için dua edelim, tedbirli olalım, anlatalım. Yaşamayan hiç kimse bunun ne olduğunu bilemez. Sizler, bizler çok iyi biliyoruz. Onun için hep beraber hem Hatay’ı hem Hatayspor’u en iyi şekilde temsil edeceğiz.”

– “Heykelimi dikmeyin ”

Toplantı sırasında bir gazeteci “Sizin heykelinizi dikmek lazım” dedi. Demirel bu söyleme tebessümle şu yanıtı verdi:

“Benim için heykelmiş, oymuş, buymuş gerek yok. İnsan olan herkesin yapabileceği bir şeyi yaptım. Bunun için de ödüllendirilmek istemiyorum. Buradaki insanı 90 dakika olsun üzüntüsüyle, sevinciyle bu ortamdan biraz çıkarabiliyorsam benim için en büyük mutluluk budur.”

“Transfer, Transfer Olsun Diye Yapılmaz”

Transferi sırf transfer yapmak için yapmanın doğru olmadığını savunan Volkan Demirel, transferde hem kulübün imkanları, hem gelecek hem de ihtiyacı karşılayacak vasıfta olması halinde o futbolcuyu alabileceklerini kaydederek halen 2-3 futbolcu ile görüşmeleri olduğunu ancak transf er yapılıp yapılmayacağı konusunda “% 50” diyerek kararlı olunmadığının altını çizerek ilerisi için net fikir beyan etmedi

Volkan Demirel şöyle devam etti:

“Transfer yapalım ama istediğimiz oyuncuyu alabilirsek transfer yapalım. İstemediğim bir oyuncuyu sırf oyuncu alacağız, sizi memnun edeceğiz diye bu insanlara aldırmam. O zaman borç büyüyor. Borç büyüyünce transfer yasağı geliyor, bir tane de alamıyorsun. Futbola bakış açım çok farklı. Biz 3 Türk arkadaşımızı getirdik. Planladığımız 2-3 oyuncu var ama alabilme durumumuz yüzde 50. Alamazsak da kalkıp bu insanlara ‘Bana bunu alın’ demem.

Sezon başından beri bir planlama yaptık. Bir kuruş para harcamadan, buraya gelen oyuncuya bir kuruş vermeden… Şu an rakam vermek istemiyorum ama çok güzel rakamlara bizden oyuncular istiyorlar. Bu, 3-4 sene Hatayspor’un geleceğini kurtaracak, artık transfer yasağı gelmeyecek.”

“Lamkel Ze transfer başarısıdır”

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, Kamerunlu sol kanat Didier Lamkel Ze’nin Fransa ekibi Metz’e kiralanması ile ilgili süreci anlatırken de “Transfer başarısı” dedi ve şöyle devam etti:

“Sözleşmesini çok düşük maliyetle yaptık. Burada kendini gösterince sözleşme istedi. İstediği rakamlar şu anda kulüp bünyesinde dengeleri bozacağı için tercihimizi gitmesinden yana kullandık. İyi de bir kiralama bedeli ve satış opsiyonuyla Metz’e verdik.” – Adil Yeşildağ-