Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deprem bölgesinde yaralar iyileşmedi

Hatay’ın Payas ilçesinde, geçmiş

Hatay’ın Payas ilçesinde, geçmiş ağustos yaşanan yasaklı cins köpeklerin saldırısına maruz kalan Mesude Sağıltıcı, yaşadığı travmanın etkilerini üzerinden aylar geçmesine rağmen atlatamadı. Olayın ardından tedavi gören ancak hala yürümekte zorlanan Sağıltıcı, her hareketinde acı hissediyor.

Yenişehir Mahallesi’nde yaşayan 55 yaşındaki Mesude Sağıltıcı, geçtiğimiz Ağustos ayında komşusuna ait yasaklı cins köpeklerin saldırısına uğradı. Saldırı sonucu vücudunun çeşitli bölgelerinde ciddi yaralanmalarla hastaneye kaldırılan Sağıltıcı, uzun süren tedavi sürecinin ardından taburcu oldu. Ancak, iyileşme süreci beklenenden daha uzun sürdü ve hala günlük yaşamını etkileyecek kadar acılarla boğuşuyor.
Sağıltıcı, saldırı anını hatırlayarak, “İşe gidiyordum. Çöp konteynerinin yanında iki köpek vardı. İki adım attıktan sonra üstüme saldırdılar. Ben o an öldüğümü sandım. Her tarafımdan kanlar akmaya başladı. Yürüyemiyorum. Değneklerle yürüyorum” dedi.
Olayın ardından köpekler sahiplerinden alınmış ve sahibine idari para cezası uygulanmıştı. Ancak, Sağıltıcı’nın yaşadığı fiziksel ve psikolojik sıkıntılar devam ediyor ve dava süreci halen devam ediyor.
Kaynanası hakkında konuşan damat Yalçın Turaç, “Kolunda, vücudunda ve göğsünde köpekler tarafından ısırıldığını gördük. Sağ kolunda bayağı bir hasar var. Sol bacağında düşmenin etkisiyle diz kapağında yaralanma var. Şikayetçi olduk. Kaynanam köpek saldırısı ile ilgili davasını sürdürüyor” dedi. – Yusuf Cemil Karaçay-