Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deprem sonrası projelere DOĞAKA eli

Kahramanmaraş Şairler Tepesi’nde düzenlenen DOĞAKA 114. Yönetim Kurulu Toplantısı’na Hatay Valisi Mustafa Masatlı da katıldı.

Kahramanmaraş Şairler Tepesi'nde düzenlenen

Toplantıya Osmaniye Valisi ve DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdinç Yılmaz başkanlık etti. Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy, DOĞAKA Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu da toplantıda yer aldı.
Toplantıda, DOĞAKA’nın koordinesinde yürütülen projelerin yanı sıra 2024 yılı çalışma programı ve bütçesi ele alındı. 2025 yılı çalışma programı ve bütçe hazırlıkları da görüşülen toplantıda, özellikle deprem sonrası şehirlerin yeniden imarı ve kalkınması odaklı projeler vurgulandı.
Açılış konuşmasını yapan DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdinç Yılmaz, ajansın geniş kapsamlı projeleriyle ilgili bilgi verirken, özellikle ulusal ve uluslararası fon kaynaklarından desteklenen programların önemine dikkat çekti. Yılmaz ayrıca, kültürel ve ekonomik değerleri bir araya getiren “Anadoludakiler” adlı yeni projenin başlatıldığını duyurdu. – Yusuf Cemil Karaçay-