Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Depreme özel Şarkı” Sen de Ağla Memleketim “

Türkiye, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş

Türkiye, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş depreminin birinci yıl dönümünde sanat dünyasının duayeni Ahmet Selçuk İlkan ve Mehmet Yenigün’ü aynı sahnede buluşturdu. Ahmet Selçuk İlkan’ın sözlerini yazdığı ve Selami Şahin’in bestelediği “Sen de Ağla Memleketim” adlı eseri i seslendirerek Türkiye’nin yaralarına şifa aradı. 6 Şubat tarihinde Türkiye, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde yıkıcı etkiler bırakan iki büyük depremle sarsılmıştı. Yıl dönümünde, geliri depremzede vatandaşlara yardım amacıyla kullanılacak bu özel düet projesi, Türk müziğinin önemli isimlerini bir araya getirdi.

Yapımcılığını ve prodüktörlüğünü Harun Akbulut’un üstlendiği proje, Akbulut Sanat etiketiyle şubat ayının ilk haftasında Youtube Net ve diğer dijital platformlarda yayınlanacak. Projede, yönetmen koltuğuna Yusuf Can Özbilen oturarak şarkının klibini çekecek.

Proje ile ilgili açıklama yapan Ahmet Selçuk İlkan, “Ülkemizin son yüz yılda yaşamış olduğu en büyük acılardan biri olan depreme biz sanatçılar olarak duyarsız kalamazdık. Eserimiz; gidenlere yasımız, kalanlara da umudumuz olsun” dedi. (Yusuf Cemil Karaçay)