Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğa Koleji’ne 11 dalda ödül

Hatay’ın Antakya ilçesindeki özel

Hatay’ın Antakya ilçesindeki özel eğitim kurumlarından Hatay Doğa koleji, geçtiğimiz günlerde katıldığı Robotex yarışmalarına elde ettiği başarıyla gururlanıyor.

Okul kurucusu Sevar Şahutoğlu, gelişmeyi şöyle paylaştı: “Hatay Doğa Koleji olarak, Robotex Akdeniz 2024 bölge finallerinde büyük bir başarıya imza attık. Öğrencilerimizin 11 farklı kategoride kazandıkları ödüller, onların sadece teknik becerilerde değil, aynı zamanda yaratıcılık, girişimcilik ve tasarımda da ne kadar ileri düzeyde olduklarını kanıtladı.


Bu önemli başarı, öğrencilerimizin azmi ve çalışkanlığıyla birlikte, onları bu seviyeye taşıyan öğretmenlerimizin fedakarlık ve adanmışlığının bir sonucudur. Bu vesileyle, öğrencilerimizi büyük bir özveriyle en iyi şekilde yetiştiren ve eğitim yolculuklarında onlara rehberlik eden, aynı zamanda 21. yüzyılın gereksinimlerine uygun bir şekilde eğiten öğretmenlerimize derin minnettarlığımı ifade ediyorum.
Gelişen dünya düzeninde, bilim ve teknoloji alanında kendini sürekli yenileyen bir nesil yetiştirme misyonumuzu başarıyla yerine getirdiğimizi görmek, gelecek adına umut vericidir.


Bu başarının, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm Hatay Doğa Koleji ailesi için ilham kaynağı olmasını diler ve emeği geçen herkesi yürekten tebrik ederim. – Adil Yeşildağ –