Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dolmuş esnafına gelir desteği başlıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB),

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), toplu taşıma araçlarında ücretsiz binişlerle ilgili yaşanan sorunların çözümü için önemli adımlar attı. Başkan Mehmet Öntürk’ün talimatları doğrultusunda HBB Meclisinde görüşülen karar, oy birliğiyle kabul edildi. Bu karar, toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz ve indirimli yararlanan vatandaşların mağduriyetini gidermek amacıyla dolmuş esnaflarına gelir desteği sağlanmasını içeriyor.

Toplu taşıma esnaflarına kamu yararı gözetilerek sağlanan gelir desteği ile hem vatandaşların hem de esnafın mağduriyeti giderildi. Yetkililer, ücretsiz biniş hakkına sahip vatandaşların ulaşım kartlarını zaman kaybetmeden temin etmeleri gerektiğini ve kartsız biniş yapmamaları konusunda uyarıda bulundu. Ayrıca, elden para verilmemesi gerektiğini hatırlattı.

Şikayetler 153 Çağrı Merkezine Yapılacak

Toplu taşıma sisteminin düzgün işlemesi için tüm vatandaşların kartlarını kullanmaları konusunda hassasiyet göstermesi gerektiği vurgulandı. Para talep edilen durumlarda ise 153 Çağrı Merkezi aranarak şikayetlerin iletilebileceği belirtildi.