Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dönmez’den şehitlik ziyareti

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitlik ziyareti gerçekleştirdi.

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sosyal medyada bir paylaşım yaptı. Başkan Dönmez, “Aziz şehitlerimiz için okunan Kuran’ı Kerim’in ardından tüm şehitlerimiz için dualar ettik. Bu vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakarak bir kez daha tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diledik.” ifadelerini kullandı.

Başkan Dönmez, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde yaptığı paylaşımda, Türk milletinin bu topraklar için gösterdiği kahramanlığı ve fedakarlığı vurguladı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Dönmez, gazilerimizi de şükran ve minnetle andı.

15 Temmuz Mesajı
Mehmet Dönmez, 15 Temmuz ile ilgili mesajında şu ifadelere yer verdi:
“15 Temmuz’da Türk Milleti’nin varlığına, istikbaline ve inançlarına darbe vurmak isteyenlere karşı gövdesini siper ederek gösterdikleri kahramanlıkla adlarını tarihe yazdıran şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anarken, vatanına ve bağımsızlığına sahip çıkan aziz Milletimizi saygıyla selamlıyorum. Rabbim yüce Türk milletini her daim korusun.”

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’in bu anlamlı mesajı, milletimizin birlik ve beraberliğine olan inancını bir kez daha gözler önüne serdi. –  Mehmet Durmaz-