Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dörtyol’da kamyon 3 araca çarptı 2 kişi yaralandı

Dörtyol ilçesinde meydana gelen

Dörtyol ilçesinde meydana gelen trafik kazası korku yarattı. Kamyonun direksiyon hakimiyetini kaybederek ardı ardına çarptığı üç araç ve son olarak iş yerlerine çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Olay, Dörtyol ilçesine bağlı Özerli Mahallesi Sanayi Kavşağında gerçekleşti. 31 ANE 281 plakalı kamyonun sürücüsünün, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ilk olarak bir tıra ardından bir hafif ticari araca ve bir otomobile çarptığı aktarıldı. Ancak sürücü, kamyonu durduramayarak iş yerlerine çarpmaktan kurtulamadı. Hafif ticari araç ise kamyon ile iş yeri arasında sıkıştı.

Kaza sonucu 2 kişinin yaralandığı belirtilirken, yaralılar Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kurtarılarak en yakın hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından olay yerinde yapılan çalışmalar sonucu araçlar kaldırılarak trafik normale döndü.

Kazada iş yerlerinde maddi zarar meydana gelirken, polis ekipleri olayla ilgili incelemelerine devam ediyor. Yetkililer, kazanın sebebini ve detaylarını aydınlatmak amacıyla soruşturmanın titizlikle sürdüğünü belirtti. -Yusuf Cemil Karaçay –