Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dr. Tüysüz’ün Erasmus ziyaretleri

Hatay il İl Müdürü

Hatay il İl Müdürü Dr. Harun Tüysüz, 13-18 Şubat tarihleri arasında Erasmus Programı akreditasyon çalışmaları kapsamında Almanya, Fransa ve Belçika’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Mesleki Eğitim ve Okul Eğitimi Akreditasyon Programı kapsamında yeni rotalar belirlemeyi hedefleyen ve İl Müdür Yardımcımız Selim Yiğit ile AR-GE Proje Koordinatörü Cihangir Girişken’in de katıldığı planlama gezisinde İl Müdürü Dr. Harun Tüysüz, Almanya’nın Stuttgart, Fransa’nın Strazburg ve Belçika’nın Gent şehirlerinde çeşitli işletme ve okulları ziyaret ederek bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.
Bu kapsamda Stuttgart Başkonsolosu Makbule Koçak Kaçar, Strazburg Başkonsolosu Bekir Sarp Erzi ve Brüksel Eğitim Müşaviri Hümeyra Altuntaş Kıran ile görüşen Hatay milli Eğitim İl Müdürü TÜYSÜZ, Strazburg Yunus Emre Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Gent Atheneum Wispelberg okullarını ziyaret etti. Mesleki eğitime yönelik ziyaretler kapsamında Stuttgart’ta HAS-GO metal fabrikası ile Strazburg’ta Moulin Des Monies ve La Fabrique Bretzels gıda fabrikalarında da incelemelerde bulunan İl Müdürü TÜYSÜZ,, fabrika sahipleri Edouard Meckert ile Hasan Üzer’den bilgiler aldı. – Adil Yeşildağ-