Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dünya’yı karış karış geziyor

Kazanı da Hep Kaynıyor

Kazanı da Hep Kaynıyor

İstanbul’daki ‘Medeniyetler Sofrası’ zincir restoranları, Dubai’den Londra’ya uzanan hatta “CZN Burak” ismiyle projelendirdiği işletmeleriyle tanınan, Hataylı Şef, Sosyal Medya Fenomeni Burak Özdemir, bu defa Afrika’daydı.

Milyonlarca takipçisi, İstanbul ve Dubai başta olmak üzere, sahip olduğu restoranları ile bilinen Hataylı Şef, CZN Burak adıyla bilinen Burak Özdemir, Afrika ziyaretiyle bir kez daha gönüllerde taht kurdu.

Ziyaretine ilişkin kendi YouTube kanalında konuşan Özdemir, şunları söyledi:

“Bildiğiniz üzere, CZN farkıyla koca koca yemekler yapmayı seviyorum. Dev burgerler, dev güveçler, dev pilavlar… Her şeyin en büyüğü! Tabi bu yemeklerimiz, bu çekimlerin ardından, buradaki iş arkadaşlarımıza ve ihtiyaç sahiplerine ikram ediliyordu.

Bu defa yine çok güzel bir proje ile karşınızdayım. Uzun zamandır planladığımız, emek verdiğimiz Afrika ziyaretimizi gerçekleştirdik. Orada, Kurban Bayramı’na özel çok güzel yemekler yaptık.

Her zaman söylediğim bir söz var… ‘Eğer acıyı hissediyorsan, canlısın! Ama başkasının acısını hissediyorsan, insansın!’

Sudan’da hem Kızılay görevlileri hem de Sudan Hükümeti temsilcileriyle bir araya gelen, Hataylı Şef, Sosyal Medya Fenomeni Burak Özdemir, burada belirlenen bir köyde, kesilen kurbanın etiyle, yine ve her zaman ki gibi büyük kazanlar içinde yemeklerini pişirdi ve köy halkına yine kendi elleriyle dağıttı.

Tamer Yazar