Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitim Bir Sen’de en fazla üye Hatay’da

Hatay Eğitim Bir Sen şube başkanı İsmail Bayrakdar Eylül ile Ekim aylarında sendikalarına ülke genelinde en fazla üyenin Hatay’da gerçekleştiğini duyurdu.

Hatay Eğitim Bir Sen

Hatay Şubesinin Eylül ayında Türkiye geneli üye kaydında 3.sırayı alırken, Ekim ayında ise birinciliği kaptığını söyleyen İsmail Bayrakdar’ın açıklama ve yorumu şöyle.
“Biz bu ülkeye sevdalıyız. Biz milletimize sevdalıyız. Biz Eğitim çalışanlarına sevdalıyız. Kimin ne dediğine bakmadan eğitim çalışanlarının arasında , yanında olmaya devam ettik.
Gün geldi eleştirildik , gün geldi övüldük. Ne eleştirildiğimizde ne de övüldüğümüzde tavrımızı duruşumuzu değiştirmedik. Neyi doğru biliyorsak onu eğitim çalışanlarıyla paylaştık.
3600 ek gösterge, sözleşmelerin kadroya geçirilmesi gibi önemli meselelerin çözümünde çabamız, alın terimiz küçümsenmeye çalışılsa da çalışanlar bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Sosyal medyadan bir yıl boyunca istifa kampanyaları yapılsa da vicdanı olanlar, iz’an sahibi olanlar bizlerin yanında dimdik durdu.
Sadece Eylül ve Ekim ayında Türkiye geneli 20.000’in üzerinde üye kaydı yapan teşkilatımızla gurur duymamak mümkün mü? Yine Hatay geneli 2 ayda 1000 üye yazan Hatay teşkilatımızla gurur duymamak mümkün mü?
Eylül ayında bizi Türkiye üçüncüsü yapan teşkilatımız Ekim ayında temposunu arttırarak Eğitim Bir Sen Hatay 1 No’lu şubesini Türkiye birincisi yapmıştır. – Yusuf Cemil Karaçay–