Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitim Hastanesi’nde ilk Anjiyo yapıldı

Geçtiğimiz hafta Hatay Eğitim

Geçtiğimiz hafta Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirildi. Hastane, bölge halkına hizmete başlamasıyla ilk anjiyo operasyonuna ev sahipliği yaptı. Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Klinik Sorumlusu Dr. Yeliz Türkmen, yapılan işlemler hakkında bilgi vererek, “Koroner Anjiyografi Ünitemizde 5 hasta için koroner anjiyografi gerçekleştirdik. Bu, hastanemizin bölgedeki önemli bir ihtiyacı karşılamasını sağlayacak bir adımdır” dedi.

Hastanede anjiyo yapılan ilk hasta olan Yusuf Doğruer, sağlık çalışanlarına teşekkürlerini ileterek, “Anjiyo işlemi sonrasında sağlık durumum gayet iyi. Doktorlarımızın ve hastane personelinin ilgisi beni memnun etti. Bu hastanenin bölgemize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Hastanede tedavi gören Fatih Bayıroğlu ise, “Anjiyo işlemi sonrası memnuniyetim yüksek. Hastane personeli çok nazik ve ilgili. Bu güzel hizmet için emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. – Yusuf Cemil Karaçay-