Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Elmasoğlu: “Erzin’e Popülist Politikalarla Hizmet Etmedik”

CHP Erzin Belediye Başkanı

CHP Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, 31 Mart yerel seçimleri için partilileriyle bir araya geldiği seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışta saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile birlikte Kuran-ı Kerim okutuldu.

CHP Erzin İlçe Başkanı Ali Hamdullah Vural, yerel iktidarın hizmetlerinin devamını getirmek istediklerini ve bu desteğin geleceğine inandıklarını vurguladı. Erzinliye güvendiklerini ifade etti.

CHP Genel Merkezi’nin ikinci döneme vize vererek ikinci kez aday gösterdiği Erzin Belediye Başkanı adayı Ökkeş Elmasoğlu, beş yıllık süreçte Erzin’in kaynaklarının kısıtlı olduğunu hatırlatarak popülist politikalar izlemediklerini ve hizmetlerini gerçekçi bir şekilde sunduklarını belirtti.

Elmasoğlu, yaptıkları hizmeti ve çalışmaları tek başına gerçekleştirmediklerini, Erzin siyasetini Erzin adına yapmanın önemine vurgu yaparak, ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden herkesin yanında olduklarını ifade etti. Süreç içinde yaşanan depremin etkilerine de değinen Elmasoğlu, tüm deprem şehitlerini anarak, böylesi felaketlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

31 Mart seçimlerinde yeniden yetki verilmesi halinde belirlenen hedefler doğrultusunda çalışmaların devam edeceğini söyleyen Elmasoğlu, küçük dokunuşların şehre heyecan kattığını ifade etti. Belediyenin bünyesindeki Erzin Tarım Ürünleri şirketinin faaliyetlerine de değinen Elmasoğlu, depremin araya girmemesi halinde daha farklı bir noktaya gelmeyi hedeflediklerini belirtti ve çalışmaların devam edeceğini sözlerine ekledi.

-İlyas Yiğit-