Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En Zor 360 Dakika

Şampiyonluğa kilitlenen Hatayspor’da herkes

Şampiyonluğa kilitlenen Hatayspor’da herkes kalan 4 maçlık periyodun kazasız ve kayıpsız atlatılmasını istiyor.
Hatay BŞB Başkanı Lütfü Savaş kaptanlığındaki Hatayspor Futbol Takımı; başkanı, yöneticisi, teknik heyeti, futbolcusu, diğer görevlileri ve taraftarları ile herkes, Lig’de kalan 4 maçın da kazanılmasını ve herhangi bir kazayla karşılaşılmamasını istiyor.
Herkesin birleştiği görüş ise, kalan 4 maçın da birbirinden zor olduğu yönünde. Pazar günkü İnegölspor deplasman maçına, Lig’deki son 4 maçın en zor 90 dakikası gözüyle bakılıyor. Hemen herkes, İnegölspor maçını kazasız atlatması durumunda Hatayspor’un kalan 3 maçlık periyotta işinin daha da kolaylaşacağına inanıyor.
Bordo-Beyazlı ekibin İnegöl maçı sonrası Sancaktepe iç, Amedspor deplasman maçı ile Lig’in son haftasındaki Afyonspor iç saha maçları bulunuyor. Amedspor maçında, rakibin Lig’de kalabilmesi için mutlak puan alması gerekirken, diğer 3 maçta da Hatayspor’un rakipleri ya direk şampiyonluk hedefi güden ya da Play-Off’ta kalmak isteyen ekiplerle olacak, Dolayısıyla, her maç kendi özelliğine göre bir diğerinden farklı ve zor. -Cemil Yıldız-