Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Endam Nisan ve ailesi anısına kütüphane

Mavi Dayanışma gönüllüleri, 6

Mavi Dayanışma gönüllüleri, 6 Şubat’ta meydana gelen depremde hayatını kaybeden Endam Nisan’ın Ve ailesinin anısını yaşatmak amacıyla Ataker Ortaokulu’nda özel bir kütüphane açılışı gerçekleştirdi.

Açılış törenine, AK Parti Hatay Gençlik Kolları İl Başkan Vekili Yakup Dağlı, AK Parti Antakya Gençlik İlçe Başkan Vekili Abdulhadi Doğan, Antakya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Durmuş Özyurt, Ataker Ortaokulu Müdürü Murat Yıldızoğlu ve Endam’ın ailesi katıldı.

Endam Nisan, 2 kardeşi ve annesi ile depremde yaşanan trajik olay sonucunda enkaz altında kalıp hayatını kaybetti. Mavi Dayanışma gönüllüleri, ailenin acı kaybını onlara biraz moral ve umut olma amacıyla bir dayanışma projesine dönüştürerek, Ataker Ortaokulu’na bir kütüphane kazandırmaya karar verdi. Derneğin kurucuları Burak Yıldız, Özlem Kurtoğlu projenin gerçekleştirilmesinde TÜBİTAK, İstanbul Yakacık Koleji, ve Gökben Sayar ile işbirliği yaparak önemli destek sağladı.

Katılımcılar, Endam Nisan’ın adının eğitimle özdeşleşmesini ve bu kütüphanenin öğrencilere ışık tutan bir kaynak olmasını dilediler. Kütüphane, Mavi Dayanışma gönüllülerinin desteğiyle, öğrencilere bilgi ve kültürle dolu bir ortam sunmayı hedefliyor.

Kütüphane Ataker Ortaokulu içerisinde bulunuyor. – Adil Yeşildağ-