Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Engellilerden Vali Masatlı’ya ziyaret

Hatay’da çeşitli kutlamalar yapılan

Hatay’da çeşitli kutlamalar yapılan b3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde bir grup engelli kardeşlerimiz valilik makamına götürüldü ve Vali Mustafa Masatlı ile eşi Esra Masatlı ile görüşerek bir araya geldi.

Valilikten  günün alam ve önemine yönelik yapılan ziyaretle ilgili şu paylaşım yapıldı: “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın Anlayışının Mensuplarıyız.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Valimiz Mustafa MASATLI ve muhterem eşleri Esra MASATLI Hanımefendi, engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini makamında ağırladı. Devletimizin sahip olduğu bütün imkanları engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırma ve iyi olma hallerine katkı sağlamak amacıyla seferber ettiğini belirten Valimiz, “Sizler, bizim gözbebeğimiz ve hassas yanımızsınız.” diyerek Devletimizin her daim vatandaşlarımızın yanında olduğunu ve olacağını vurguladı. Samimi bir sohbetin akabinde vatandaşlarımız da Devletimizin şefkatli elini her daim hissettirdikleri ve sunulan hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.
Beraber Çok Güzel Bir Bütünün Parçasıyız.”

Masatlı prefabrik konutlarda kalan engellileri ziyaret etti
Pazar günü ayrıca Vali ve eşi birlikte Prefabrik konutlarda kalan engellileri ziyaret etti. Ziyaretle ilgili de şu paylaşım yapıldı:
“Valimiz Mustafa Masatlı ve muhterem eşi Esra Masatlı Hanımefendi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini prefabrik konutlarında ziyaret ederek onlara misafir oldular.

Masatlı çifti engelliler gününde İskenderun’a da gitti

Vali Mustafa Masatlı ve eşi Esra Masatlı Pazar günü İskenderun’daki kutlamalara da katıldı. İskenderun’a giden Masatlı çifti;Milletvekili, Vali Yardımcısı, İlçe Kaymakamı, ilçe Belediye Başkanı ve il protokolü birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle İskenderun ilçesinde düzenlenen programla engelli vatandaşları ve aileleri ile bir araya geldiler. Programda, Türkiye’nin dezavantajlı insanlarına destek olma ve onların hayatını her bakımdan kolaylaştırmak amacıyla sunduğu imkânlarıyla dünyaya örnek teşkil ettiği vurgusunu yapan Vali Mustafa Masatlı; 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı. – Yusuf Cemil Karaçay-