Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Engelsiz Atölyede Anneler Günü Kutlaması

İskenderun Engelliyim Engel Tanımam

İskenderun Engelliyim Engel Tanımam Derneği ile Türkiye Down Sendromu Derneği, Anneler Günü’ne özel bir etkinlik düzenledi. Engelsiz Atölye’de annelerin de katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, çini üzerine yapılacak olan boyama çalışmaları bir arada yapıldı. Etkinlik kapsamında, kursiyerlerin anneleri Dernek yönetimi tarafından düzenlenen faaliyetlere davet edildi.

İskenderun Engelliyim Engel Tanımam Derneği Başkanı Kamil Göçmen, Türkiye Down Sendromlu Derneği ile birlikte gerçekleştirdikleri etkinliği şu şekilde açıkladı:

“Anneler Günü’ne özel bir çalışmamız var. Bu çalışmaya biz Engelsiz Atölyesi kursiyerleri ve öğretmenleriyle birlikte Türkiye Down Sendromlu Derneği’nin katkısıyla engelli bireylerin anneleriyle birlikte yapmış olduğumuz bir etkinlik. Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum.”

Türkiye Down Sendromlu Derneği İskenderun Temsilcisi Hediye Çelik ve Fatma Çağlar ise burada bulunan arkadaşları ile annelerinin birlikte bir şeyler yapmalarına olanak sağlayarak, birer anıları olmasını istediklerini belirtti.

(Yusuf Cemil Karaçay)