Antakya Gazetesi’nin internet sitesinde okuyuculara yönelttiği “Erzin’de Belediye Hizmetlerinden Memnun musunuz?” sorusuna yüzlerce yanıt verdi.
Anket sonuçlarına göre;
* Çok Memnunum: %22
* Memnunum: %14
* Memnun Değilim: %38
* Hiç Memnun Değilim: %25
Sonuçlar birlikte değerlendirildiğinde, Erzin Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olanların oranı yüzde 36, memnun olmayanların oranı ise yüzde 63 olarak gerçekleşti. Yüzdelerin yuvarlanmasından kaynaklı toplam oran yüzde 99 olarak görünüyor.
Sırada Yayladağı Var
Antakya Gazetesi, ilçe belediyelerinin hizmetlerine yönelik kamuoyu anketlerini sürdürüyor. Erzin’in ardından yeni anketin adresi *Yayladağı* olacak.
Okuyucularımıza bu kez; “Yayladağı’nda Belediye Hizmetlerinden Memnun musunuz?” sorusunu yönelteceğiz.
Yeni ankette de vatandaşlar “Çok Memnunum”, “Memnunum”, “Memnun Değilim” ve “Hiç Memnun Değilim” seçeneklerinden birini işaretleyerek görüşünü ortaya koyabilecek.
Yayladağı’nın belediye hizmetleri karnesini bu kez vatandaş belirleyecek. www.antakyagazetesi.com sitemizdeki Ankete katılın, ilçenizle ilgili görüşünüzü siz de paylaşın.
