Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eski Hatay Spor İl Müdüründen skandal paylaşım

Eski Hatay Gençlik ve

Eski Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Hollanda’ya 2-1 yenildiğimiz EURO 2024 çeyrek final karşılaşmasının ardından yaptığı skandal paylaşımla büyük tepki topladı. Milli futbolcu Barış Alper Yılmaz’ı hedef alan bu paylaşım, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından soruşturma başlatılmasına neden oldu.

Şok Edici İfadeler

Milli takımımızın turnuvaya veda etmesi üzerine Murat Gevrek, sosyal medya hesabından şoke eden ifadeler kullandı. Gevrek, “Montella 90 dakika boyunca yürüyen, mücadele etmeyen Barış Alper’i oyunda tutma nedenin nedir? Bütün çocuklarımız ölümüne mücadele ederken, Barış Alper Yılmaz …belanı…” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Paylaşımını Geri Çekti

Gevrek’in bu paylaşımı, sosyal medyada büyük tepki aldı ve kısa sürede geri çekildi. Konuyla ilgili Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Gevrek’in 2 Mayıs 2024 tarihinde Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinden ayrıldığı belirtildi ve hakkında soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

Bakanlık açıklamasında, “Bazı basın yayın organlarında yer alan ‘Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü’nün sosyal medya paylaşımları’ üzerine açıklama yapılması gereği duyulmuştur. A Milli Futbol Takımımızın, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Çeyrek Finalinde Hollanda ile oynadığı maçın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Murat Gevrek’in, 02.05.2024 tarihinde Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevi sona ermiştir. Kendisi hakkında açıklamaları nedeniyle soruşturma açılmıştır” ifadeleri kullanıldı. – Yusuf Cemil Karaçay-

deneme bonusu