Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EURO 2024’de çeyrek final başlıyor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) çeyrek final aşaması yarın başlıyor. Turnuvanın ev sahibi Almanya’da düzenlenen şampiyonada, yarın yapılacak olan maçlarla çeyrek final heyecanı başlayacak.

İlk maç, İspanya ile Almanya arasında olacak. İspanya, son 16 turunda Gürcistan’ı 4-1’lik skorla geçerken, Almanya Danimarka’yı 2-0 mağlup etmişti. Stuttgart Arena’da TSİ 19.00’da başlayacak olan mücadeleyi İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek.

İkinci çeyrek final maçı ise Portekiz ile Fransa arasında gerçekleşecek. Portekiz, son 16 turunda penaltı atışlarıyla Slovenya’yı eledi. Fransa ise Belçika’yı 85. dakikada bulduğu golle devirerek çeyrek finale yükseldi. Volksparkstadion Hamburg’da TSİ 22.00’da oynanacak olan maçı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek.

İspanya ve Almanya gibi turnuvanın favorileri arasında gösterilen bu takımlar, Avrupa Şampiyonası tarihindeki başarılarıyla da dikkat çekiyor. İspanya ve Almanya, şampiyonayı üçer kez kazanma başarısını göstermişlerdir. Fransa ise tarihinde iki kez Avrupa şampiyonluğu yaşarken, Portekiz ise bir kez kupanın sahibi olmuştur. – Meriç Demiray-