Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Evde Kal’ın dışında kalanlar Hala Kalabalıklar!

Antakya kent merkezinde, zorunlu

Antakya kent merkezinde, zorunlu ihtiyaçları dışında tüm zamanlarını evde geçirenler, caddelerde akan trafiğin ‘evde kalamayan’ kalabalığı ile de sık sık yüz yüze geliyor.

“Maskemi takıyorum. Ama akşam dönüş için bir tane de yedeğim var. Çantamda, ufak da bir şişe kolonyam. Gerekirse diye, plastik eldivenlerim. Artık hazırım. Aynada baktığım kendim, sanki bir filmden çıkmış gibi görünüyor. Bir markette çalışıyorum. Çalışmak zorundayım. Hayat, korkularımıza rağmen devam ediyor. Ama bu kabusun da bir an önce bitmesini istiyorum.”
Antakya Gazetesi ile paylaştığı gün içindeki rutini konusunda konuşan okurumuzun ifade ettiği gibi, ‘Evde Kal’ Türkiye’si kadar ‘Evde Kalamayan’ Türkiye de hala çok kalabalık. Çalışma hayatları devam eden sektörler, o nedenle gün içinde insan ve araç trafiği yaratmayı sürdürüyor. Ancak ifade edilen şey, ortak bir kaygıda birleşmeye de devam ediyor.
“Bizler çalışmak zorunda kalanlarız. Zorunda olmayanlar… Lütfen evde kalmaya devam edin ve bu kabusu bir an önce bitirelim.”  Tamer Yazar