Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ezgim Mıstıkoğlu Yelken Dünyasında

Antakyalı Ezgim Mıstıkoğlu Ocean Globe yarışına katılan en genç türk kadını olarak Türkiye’yi temsil edecek.

Antakyalı Ezgim Mıstıkoğlu Ocean

Türk yelkenciliğinde başarılı yarışmalarla Türkiye’yi dünyanın dört bir yanında temsil eden Antakyalı yelkenci Ezgim Mıstıkoğlu 10 Eylül 2023 tarihinde bu kez Ocean Globe yarışında translated9 mürettabatıyla dünyayı dolaşacak ve ülkemizi temsil edecek. Ezgim Mıstıkoğlu bu yarışa katılan en genç Türk kadın yelkenci olarak anılacak. Ezgim Mıstıkoğlu yarışma ile ilgili olarak “ ülkemi ve Türk yelkenciliğini dünyanın her yerinde temsil etmekten gurur duyuyorum” diyerek sevenlerinden şans diledi.

Ocean Globe yelken yarışı ile ilgili bilgi veren Ezgim Mıstıkoğlu “ Atlas okyanusu’ndan Güney okyanusu’na, İyi Umut Burnu’ndan Horn Burnu’na kadar tüm okyanusları ve dünyanın tüm pelerinlerini aşacağız. Bu yarış sadece insani değerler ve güç ile ilgili olacak ve gemide hiçbir teknoloji olmayacak (otomatik pilot veya GSP bile) Yarış dört bacaktan oluşuyor ve her bacak yaklaşık iki ay sürecek. Southampton’dan başlayıp Cape Town, Yeni Zelanda, Uruguay’a yelken açacağız ve Southampton’a geri döneceğiz. Sevimli Swan 65’imiz bizi dünyanın en izole yerlerine götürecek.” Dedi.

Ezgim Mıstıkoğlu ilimizi ve Türkiye’yi bu çok farklı kulvarda temsil etmeye hazırlanırken yarışma süresince yaşayacakları büyük maceranın @translated_9 mürettabatı sosyal medya hesaplarından sık sık yayınlanacağını belirtti. Genç yelkenci Ezgim Mıstıkoğlu’na bu zorlu yarışta başarılar dileriz.- Sinan Seyfittinoğlu –