Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

FB-Hatay maçı 91.dk’da ne dediler?

Kartal: Haklı Bir Galibiyet

Kartal: Haklı Bir Galibiyet Aldık

Erdoğan: 1 Puana Üzülecekken, Yenildik…

Bordo-Beyazlı ekibin 2-0 yenik kapattığı Fenerbahçe önündeki maç sonrası, iki takımın teknik direktörleri maçı yorumladı.

KARTAL: HAKLI GALİBİYET

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, haklı bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Kartal, şöyle dedi:

“Rotasyona giderken, gençlerimizi de 11’de oynattım. Onlar da A Takım oyuncusu. Hem Fenerbahçe hem de Türk futbolunun geleceğine inandığımız oyuncular. Bugün, güzel bir referans elde ettiler ve sınavı geçtiler.”

Genç oyuncuları kazanarak, kadro kalitesini ve derinliğini artırdıklarını dile getiren Kartal, şöyle devam etti:

“Bugün neyi planladıysam, gollerden oyuncu değişikliklerine kadar, her şeyi başardık. Sonuç olarak, hak ettiğimiz bir oyunla ve mücadeleyle pozisyonlara girdik. Rakibimiz, 2. bölge savunmasını iyi yapan ekiplerden biri. Etkili kontra atakları oldu. Haklı bir galibiyet elde ettik.”

ERDOĞAN.1 PUANA ÜZÜLECEKKEN, ELİ BOŞ DÖNDÜK

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, 1 puana üzülecekleri bir karşılaşmadan mağlup ayrıldıklarını söyledi. Erdoğan, Türkiye’nin en büyük camialarından birine karşı, kendi stadında bu kadar pozisyona girmiş olmanın önemli olduğunu söyledi ve şöyle devam etti:

“Pozisyonları sonuçlandırmada problem yaşadık, ancak savunmada iyiydik Önemli fırsatlar yakaladık. Maça istediğimiz gibi başladık. Rakibimizi 2. bölgede karşılayarak, geçiş oyunu oynamaya çalışıyorduk. Bu statta böyle bir takıma karşı bu kadar pozisyona girmek kolay değil. Sonuçlandırmada sıkıntı yaşadık. Rakibimize net pozisyon vermediğimizi düşünüyorum. Belki burada 1 puana üzülecekken, eli boş döndük. Önümüzdeki haftaya hazırlanacağız.” -Cemil Yıldız-