Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

FB ve GS arasında deprem konutu polemiği

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki sözlü çatışma, dün akşam Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yaptığı açıklamalarla yeniden alevlendi. Koç, gazetecilerle yaptığı sohbette, Galatasaray yöneticisi Erden Timur’u hedef alarak, geçmişte yaşanan bir olayı gündeme getirdi.

Ali Koç dün akşam Fenerbahçe muhabirleriyle yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: 

 

“Deprem sonrası Omuz Omuza kampanyamız vardı, Erden Timur beni aradı. Biz 250 konut sözü verdik, sizde 250 konut söyleyin dedi. Ben karşılayamam dedim, Erden Timur’da ne olacak siz 250 diyin 50-100 yaparsınız “dedi.

ERDEN TİMUR NE DEMİŞTİ?

Ali Koç’un bahsettiği açıklama; 10 Mart 2023’te Erden Timur’un yaptığı açıklamayı gündeme getirdi:

Konteyner kentin dışında 250 kalıcı konut yapacaklarını ifade eden Erden Timur,

“Yaklaşık 400 milyon TL gibi bir bedeli olacak. Bunun planlaması da yapılıyor.Galatasaray’ın planlamasına göre proje 2023 yılının Ekim ya da Kasım ayında başlayacaktı.

 

GALATASARAY TOKİ İLE ANLAŞMA İMZALADI

Galatasaray ile TOKİ 7 Aralık 2023’te deprem bölgesinde 300 konutun inşası için protokol imzaladı.Başkan Dursun Özbek kulübün 50 milyon TL’lik çekini Bakan Mehmet Özhaseki’ye teslim etti.Galatasaray Adıyaman’a 100, Hatay’a 100 ve Kahramanmaraş’a 100 adet bina yapılması için 50 milyon TL verdi. Fenerbahçe ise konteyner kent konusunda yardımda bulundu. Ancak konut yapımı sözü vermedi. Ya da herhangi bir anlaşma yapmadı.

(Adil Yeşildağ)