Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Ferdi Zeyrek’in Adı Hatay’da hayat buldu

Defne ilçesine bağlı Aşağıokçular Mahallesi’nde yapımı tamamlanan park, geçtiğimiz aylarda

Defne ilçesine bağlı Aşağıokçular Mahallesi’nde yapımı tamamlanan park, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in ismiyle hizmete açıldı. Açılış törenine Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün’ün yanı sıra mahalle muhtarları, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Defne Belediye Başkanı Özgün konuşmasında duygusal ifadelere yer verdi:

“Erken vedasıyla hepimizi derinden üzen Ferdi Zeyrek’in adını Defne’mizde yaşatacak parkımızı halkımızın hizmetine sunduk. Bu park, onun halkçı, üretken ve samimi belediyecilik anlayışını Defne’nin sokaklarında yaşatacak; adını bu topraklarda geleceğe taşıyacak bir vefa eseri olacak.”

Törenin ardından merhum Zeyrek için dualar okundu, vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu. Yeni park, Aşağıokçular Mahallesi’ne nefes aldıracak bir sosyal yaşam alanı olarak halkın kullanımına sunuldu.