Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Futbol İl Kurul Başkanı Tatlı’dan Acil Transfer Çağrısı

Hatay amatör futbol kulüpleri

Hatay amatör futbol kulüpleri il tertip kurulu başkanı Müfid Tatlı, son Antalyaspor maçı sonrası Hatayspor için önemli bir çağrıda bulundu. Tatlı, Hatayspor’un tüm güçleriyle birleşmesi gerektiğini vurgularken, yönetime acilen transfer yapılması gerektiğini belirtti.

Tatlı’nın açıklamaları şu şekilde:

“Biz Hatayspor olarak artık gürlemeliyiz. Tek yumruk, tek yürek olmalıyız. Hatayspor, siyaset üstü bir kurum olmalı ve her Hataylı takımımızla gurur duymalıdır. Dün, ilk yarısını 2-0 önde bitirdiğimiz maçı kaybettik. Yayıncı kuruluş haberlerinde Antalyaspor başkanı ve korumasının devre arasında hakem Atilla Karaoğlan’a saldırdıkları iddia edildi. Hakem Atilla Karaoğlan’ın bu durumda gerekli adımları atmadığını görüyoruz. Böyle bir hakemin performansı tartışılmalıdır. Eğer biz 1-2 puanla düşersek bunun hesabını kim verecek?

Hatay olarak neden haklarımıza sahip çıkamıyoruz? Hep mağdur ediliyoruz. Yönetici arkadaşlarıma sesleniyorum: Bizim söylemlerimizi dikkate alın. Futbol hayatımızın içinde geçiyor ve bu takıma acil olarak ilk 11’de oynayabilecek 2 stoper, 2 orta saha ve 1 santrfor transfer edilmelidir. Yarın çok geç olabilir.” -Mehmet Durmaz-