Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray ilk yok ikinci yarı çok!

Galatasaray sezon başında ligden

Galatasaray sezon başında ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan İstanbulspor’u zorlu mücadelenin sonunda 3-1 yendi.

Maçın 17. dakikasında kale direğinden dönen top taca çıktı. İstanbulspor’un sağ kanattan kullandığı taç atışı sonrasında Ali Yaşar topla buluştu. İçeriye doğru yapılan ortada Sambissa iyi yükseldi ve Muslera’nın soluna doğru köşeye topu gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

                     Kerem Aktürkoğlu attığı iki golle takımın yıldızı oldu

Maçın 36. dakikasında  ise İstanbulsporlu futbolcunun topu elle kontrol etmesi sonucu VAR’dan gelen uyarı sdnucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Kerem Aktürkoğlu, golünü attı ve Galatasaray’a İstanbulspor karşısında beraberliği getirdi. Skor şimdi 1-1.

İkinci yarının başında Galatasaray’da Mauro Icardi, Tetteh’nin yerine oyuna dahil oldu. 67. dakikada Icardi boşta kalan topa vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi. Ancak daha sonra hakem VAR’a gitti ve ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

Maçın 78. dakikasında Kerem Aktürkoğlu takımını 2-1 öne geçirdi.Uzatmalarda 90 artı 2.de ceza sahasında İcardi’ye yapılan faul sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen İcardi, takımını 3-1 öne geçiren skora imza attı. (İlyas Yiğit)