Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray Kasımpaşa’yı da geçti!

Trendyol süperlig ve UEFA

Trendyol süperlig ve UEFA şampiyonlar liginde mücadele eden Galatasaray, Lig’in 11. haftasında Kasımpaşa’yı Ali Sami Yen Rams Park’taki maçta 2-1 yendi. Kasımpaşa’nın tek sayısı ise 54. dakikada Kenneth Omeruo’dan geldi. Bu sonuçla Cim Bom ligde galibiyet serisini 10’a çıkarttı ve 31 puanla maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. 33. dakikada Zaha kaleyi cepheden gören bir noktadan sağ ayağıyla sol köşeye vurdu ve kaleci Gianniotis kaleye giden topu seyretmekle kaldı. Böylece Galatasaray ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Dakikalar 51’i gösterdiğinde Hakim  Ziyech’in Icardi’ye verdiği pası  İcardi  topukla bırakmak istedi, savunma kayarak müdahale etti, Zaha son dokunuşu yaptı ve fark ikiye çıktı.

Maçın 54. dakikasında ise Kasımpaşa’dan Aytaç korneri kullandı, ceza alanında iyi yükselen Omeruo Muslera’nın sağından topu filelere bıraktı.  Galatasaray2-Kasıpmaya 1. 55. dakikada ise Kasımpaşa atağında  Fall’la girdiği mücadele sonrasında dirseğine darbe alan Fernando Muslera sakatlanarak yerini Günay’a bıraktı.  90 dakikanın sonunda artı 10 verilen maçın galibi Galatasaray oldu (Sami Gökçe)

31