Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gasp Değil, Vahşet!

Kumlu’da, 74 yaşındaki kadın,

Kumlu’da, 74 yaşındaki kadın, evine gelen akrabası tarafından 34 yerinden bıçaklandı. Olayın nedeni, kadının, evine gelen akrabasına kolundaki bilezikleri vermemesi!

Hatay’ın Kumlu ilçesinde, insanın kanını donduracak bir şiddet olayı yaşandı. Tüyleri diken diken eden vahşi girişime neden, 74 yaşındaki kadının, evine misafir gelen yakınının istediği kolundaki bilezikleri vermemesi oldu!

Edinilen bilgiye göre, hafta sonunda Kumlu ilçesinde meydana gelen olayda, 74 yaşlarındaki Gülizar Düzce adlı kadının evine giden akrabası M.Ç.’nin, kadının kolundaki bilezikleri ve evdeki bir miktar parayı istediği, ancak Gülizar Düzce’nin vermek istememesi üzerine kadının 34 yerinden bıçaklandığı ve ağır yaralandığı, şüpheli sanık M.Ç.’nin de altın ve parayı çalıp kaçtığı kaydedildi. Polis, kısa sürede olayı aydınlatırken, yaralı kadın Gülizar Düzce ise tedavi altına alındı. Saldırgan-şüpheli M.Ç. de polis tarafından yakalanırken, çıkarıldığı adli mercilerce de tutuklanarak cezaevine konuldu.

Tüyleri diken diken eden saldırı girişimi, 2 Ağustos Salı günü, Kumlu ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yaşandı. Olayda, bileziklerini zorla almak isteyen M.Ç.’ye direnen Gülizar Düzce adlı kadının, saldırgan tarafından iple boğulmaya çalışıldığı da ortaya çıktı. Olay sırasında çevredekilerin, bağrışma sesleri duyması üzerine polisi haberdar ettiği, ardından kurtarılan kadının Hatay MKÜ Araştırma Hastanesi’nde tedavi edildiği kaydedildi. -Cemil Yıldız-