Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazeteci Hasan Yetmez evine döndü

TRT Hatay muhabiri gazeteci

TRT Hatay muhabiri gazeteci Hasan Yetmez, 6 Şubat depreminde kaldığı enkaz altında ağır yaralanarak tedavi amaçlı gittiği Ankara ve Konya’daki 17 aylık süreci tamamladı ve memleketi Hatay’a döndü. 17 aylık tedavi sürecinde çok büyük acılar çektiğini söyleyen gazeteci Hasan Yetmez, yaşamında yeni bir sayfanın başladığı bu günde şu paylaşımı yaptı:

“6 Şubat 2023 tarihinde, Asrın Felaketi olan depremde 15 saat sonra enkazdan yaralı olarak çıkarıldım. Sırasıyla Adana Şehir Hastanesi, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Konya Şehir Hastanesi ve tekrar Bilkent Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi’nde yaklaşık 17 ay süren tedavi sürecim tamamlanarak doğup büyüdüğüm topraklara geri döndüm. Bundan sonraki tedavi sürecim Hatay’da devam edecek. Reyhanlı ilçesine bağlı Kuletepe (Avara) köyünde ikamet edeceğim.

17 aylık süreçte başta Sağlık Bakanlığına, Bakanlık çalışanlarına, doktorlarıma, hasta bakıcılarıma, TRT Haber ailesine, Hatay Basın Cemiyeti aileme, kıymetli gazeteci meslektaşlarıma, Hatay Express Gazetesi aileme, eşime, Beypazarı halkına, gerek beni hastanede bizzat ziyaret eden, gerek telefonla, gerek sosyal medya üzerinden sürekli beni arayıp bu zor süreçte bana moral motivasyonu sağlayan sevgili dostlarıma, aileme, akrabalarıma çok teşekkür ederim.”