Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazeteciler için Mobil Basın Evi

1946 yılında Ankara’da kurulan

1946 yılında Ankara’da kurulan Türkiye’nin ilk Gazeteciler Cemiyeti, meslektaşlarına destek olmak amacıyla, Mobil Basın Evi aracını, deprem bölgesinde seçmenin nabzını tutacak gazetecilere ücretsiz olarak sunmaya hazırlanıyor.

Gazeteciler Cemiyeti Mobil Basın Evi ekip ve ekipmanlarıyla birlikte yerel seçim haftası kapsamında deprem bölgesinde yerini aldı. Bu destek hizmeti, gazetecilerin haber alma sürecinde karşılaştıkları teknik zorlukları aşmalarına yardımcı olmayı amaçlarken aracın içinde kamera, mikrofon, ışık ve uydu interneti gibi temel ekipmanların yanı sıra, gazetecilere çekim, kurgu ve montaj konularında da uzman ekibi tarafından destek sağlanacağı belirtildi.

Gazetecilerin, Mobil Basın Evi’nden faydalanmak için hizmet taleplerini [email protected] adresine iletebileceği aktarıldı. Aktarılan talepler, ekipman ve teknik destek ihtiyaçları doğrultusunda, gazetecilere en etkili şekilde destek sağlanması yönünde değerlendirilecektir.

Gazeteciler Cemiyeti, Asrın felaketini yaşamış, yıkık bir şehir olan Hatay’da, gazetecilerin mesleki faaliyetlerini desteklemeye devam ederken, toplumun haber alma hakkının güvence altına alınması ve medya özgürlüğünün korunması için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. – Duygu Ertaş-