Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gaziantep Provası

Hatayspor, ligdeki en zor

Hatayspor, ligdeki en zor 90 dakikalarından birine çıkmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo-Beyazlılar, Cumartesi günü maç oynadı, ertesi gün çalıştı, dün çalıştı, bugün de çalışacak.

Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantep FK maçının hazırlıklarına Pazar günü başlayan Hatayspor, Teknik Direktörü Volkan Demirel yönetiminde Osman Çalgın Tesisleri’nde yapılan ve 1 saat süren antrenmanda, Trabzonspor maçında 60 dakika ve üzeri süre alan futbolcular yenileme çalışması yaparken, diğer futbolcular dar alan çalışması gerçekleştirdi.

DÜN DE ÇALIŞTILAR

Hatayspor Futbol Takımı, dün de çalıştı. Takım, Osman Çalgın Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla, Gaziantep FK maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Volkan Demirel yönetiminde gerçekleşen ve 1 saat 35 dakika süren, dün öğle saatlerinde gerçekleşen antrenmanda kuvvet, pas drili, hava topu ve taktik çalışması gerçekleştirildi. Takım, bugün öğle saatlerinde yapacağı antrenmanla Gaziantep FK maçının hazırlıklarını tamamlayacak. -Cemil Yıldız-