Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gecenin tek kaybedeni Adana Demirspor oldu!

Şampiyonlar ligi Play-Off karşılaşmasında

Şampiyonlar ligi Play-Off karşılaşmasında Norveç’te Moyde’yi 3-2 yenen Galatasara’dan sonra UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcilerimizden Sarı-Lacivertliler, Play-Off Turu ilk maçında Twente ile sahasında karşılaştı. Hollanda ekibinin ilk golü attığı karşılaşmada  Oosterwolde’den kafa golüyle mücadele 1-1’e geldi. Twenteli Regeer 42. dakikada kırmızı kartla oyundan çıkınca Fenerbahçe çok rahatladı. İkinci yarıda  Szymanski ve İrfan Can Kahve’nin 2 golüyle Fenerbahçe 4-1 öne geçerken son gol yeni transfer  Tadic’ten geldi. ve maç 5-1 bitti.
Diğer temsilcimiz Beşiktaş ise , UEFA Konferans Ligi Play-Off ilk maçında Dinamo Kiev’le Bükreş’te karşılaştı. Stadionul Giulești Stadı’nda oynanan 90 dakika gol düellosuna sahne olurken, uzatma dakikalarında Milot Rashica’nın asistini geri çevirmeyen ve ağları sarsan Baktiyor Zainutdinov, sonucu belirledi, sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Gecenin tek üzen takamı ise Adana Demirspor oldu. Tarihinde ilk kez katıldığı Konferans Ligi’nde Cluj ve Osijek’i eleyen Adana Demirspor, Play-Off ilk maçında Genk’e konuk oldu. Temsilcimiz Belçika’da 47’de Emre Akbaba’nın golüyle 1-0 öne geçti, 77’de Toluwalase Arokodare’nin golune engel olamayan mavi şimşekler, 90+2’de ise Daniel Munoz’un goluyla  maçı 2-1 kazandı. İkinci tur maçları 29 Ağustas’ta oynanacak.