Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelecek Nesillerimize Temiz ve Güvenli Bir İskenderun

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Dr. Gani Bahadırlı İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Başkanlık makamını öğrencilere devreden Dönmez, çocukların gelecek için önerilerini dinledi ve verdikleri talimatların hizmet programlarına alınacağı sözünü verdi.
Ayşe Beren Şaşmaz’ın ağaç dikimi ve yolların yapılması, Zeynep Duru Keçeli’nin depreme dayanıklı evlerin yapılması, Yavuz Selim Cihan’ın ise sokak hayvanları için barınak yapılması ve temiz çevre konusundaki taleplerini not alan Başkan Dönmez, bu projelerin yatırım programlarına alınacağını ve gerçekleştirileceğini belirtti.
Özellikle depreme dayanıklı binaların yapımında dijital denetim sistemine geçileceğine vurgu yapan Dönmez, inşaat süreçlerinin kameralarla kaydedileceğini ve dijital denetim sisteminin kurulması için çalışmaların başladığını ifade etti. Sokak hayvanları için kalıcı otellerin yapılacağını ve çevre konusunda da İskenderun sahilinde ağaçlandırma çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Dönmez, çöplerin ayrıştırılması sisteminin de kurulacağını belirtti.
Dr. Gani Bahadırlı Okulu öğrencilerinin ortak talebi olan spor sahası konusunda da geri adım atmayan Başkan Dönmez, bu hizmetlerin gerçekleştirilirken okulu ziyaret edeceği sözünü verdi.
Gelecek nesillere temiz ve güvenli bir İskenderun bırakma sözünü yenileyen Başkan Dönmez, çocukların önerilerinin şehrin geleceği için büyük önem taşıdığını vurguladı. – İlyas Yiğit-