Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç şeflere Hatayspor forması

Antakya Kültür ve Tarih

Antakya Kültür ve Tarih Vakfı’nın desteklediği bir yarışmada boy gösteren Nimet Fahri Öksüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Hatay mutfağını unutulmaya yüz tutmuş lezzetleriyle canlandırmışlardı. Türkiye Aşçılar trwin ve Şefler Federasyonu tarafından düzenlenen 20. Uluslararası Gastronomi Festivali’nde gösterdikleri başarılı performansla dikkat çeken genç şefler, ödüllerle ödüllendirildi.

Okul Müdürü Mehmet Nur, Okul Müdür Yardımcısı Bahar Doğru ve Okul Birliği Başkanı Sultan Altunay Gökdemir tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılı ilk döneminin son gününde plaket ve başarı belgeleri ile ödüllendirilen öğrenciler, Hatay’ın zengin mutfak kültürünü dünya gastronomi sahnesinde bir kez daha temsil etmişlerdi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş adına öğrencilere Gökay Gökdemir tarafından verilen Hatayspor forması, kazandıkları zaferin bir simgesi oldu. Genç şefler, uluslararası platformda Hatay’ın eşsiz lezzetlerini başarıyla temsil ederek gurur kaynağı oldular. – Adil Yeşildağ-