Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giderek Gençleşen İş İnsanı: Halef Günay

Antakya’nın saygın ve köklü

Antakya’nın saygın ve köklü iş insanlarından biri olan Halef Günay, mesleği babasından devralışının 40. Yılı dolayısıyla meslektaşları, çalışanları, ailesi ve sevenleriyle bir araya gelerek anlamlı bir kutlama yaptı.

Günay şirketler grubunun sahibi iş insanı Halef Günay, iş dünyasının büyük bir saygı ile andığı iş insanı babası Bereket Günay’dan mesleği devralışının 40. Yıl dönümünde Günay plazada bir buluşma gerçekleştirdi. Buluşmada Halef Günay’ın sevenleri yanı sıra 130’u aşkın Günay şirketler grubu çalışanları aileleriyle unutulmaz bir gün yaşadı.

İş insanı Halef Günay anlamlı ve duygusal bir konuşma yaparak 40 yıl önce devraldığı bayrağı artık şirketin yeni nesli olarak tanımladığı oğlu Ali Günay ve İş insanı Adnan Günay’ın oğlu Bereket Günay’a bırakmaya hazır olduklarını ifade etti.

Fotoğraf ve videolarla hazırlanan slayt gösteriminde şirketlerin başlangıçtan günümüze kadar geçen sürede geçirdiği başarı öyküsünü de anlatan Halef Günay, mesleki anlamda elde ettiği ödülleri ve bunların hikayelerini de konuklara aktardı.

Günay Şirketler grubu ailesinin 7’den 70’e tüm emekçilerinin hazır bulunduğu neşe dolu kutlamada ikramlar yanı sıra hediyeler de dağıtıldı.