Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gol Düellosunda
Sevinen Yok 2-2

Hatayspor Gaziantep önünde 2-1

Hatayspor Gaziantep önünde 2-1 öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamadı. 2-2

Hatayspor’un gollerini Ruben Ribeiro ile El Kaabi atarken, Gaziantep’in 2 golü de Maxim’den geldi

Süper Lİg 28.haftasında, Hatayspor Gaziantep’te 2-2 berabere kaldı. Oyuna Hatayspor başladı. Henüz 2.dakikada Gaziantep soldan korner kullandı. Hatay defansı tehlikeyi önledi. Ribeiro ile atağa kalktı. Ara pasında Saba, fırsatı kullanamadı. 5. dakikada Gaziantep’in golü geldi. Bu dakikada Furkan ile Oğuz paslaşmasında sağdan yapılan ortayı çok iyi izleyen Alexandru Maxim güzei bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi 1-0. Maçın 13.dakikasında ev sahibi ekip 2.gole çok yaklaştı. Furkan defansın arkasına sarktı. Son anda müdahale ile Hatayspor kalesi golden kurtuldu. 1 dakika sonra Sadık sağdan ortaladı, Saba topu kaleye gönderdi. Top defanstan döndü. 20.dakikada Hatayspor’un golü geldi. El Kaabi – Saba paslaşmasında topla buluşan Ruben Ribeiro topu plaseledi, defansa çarpan top, kaleciyi kontrpiyede bırakıp ağlara gitti,  1-1. Bu pozisyonda Hatayspor gole sevinirken aynı anda Sadık sakatlandı, yerini Emre’ye bıraktı. 30. dakikada Gaziantep’in atağını önleyen Adekugbe, soldan ortaladı, El Kaabi, sol ayakla plase vuruşla ağlara gönderdi. 1-2.

Maçın 34.dakikasında, Gaziantep’in soldan gelişen atağında, yapılan ortada Furkan’ın kafa vuruşunda top, üst ağlarda kaldı. İlk yarıyı Hatayspor 2-1 önde kapadı.

Hatayspor 2.yarıya aynı 11’le çıktı. 53.dakikada, Gaziantep sağdan korner kullandı. Oluşan karambolde, 3 pasta kaleye giden topu, Munir yatarak önledi. 63.dakikada El Kaabi’nin ara pasında Saba sağ çaprazdan kaleye yaklaştı. Şutunu kaleci önledi. 71.dakikada  Sagal ile ev sahibi ekip beraberliğe çok yaklaştı. Bu futbolcunun vuruşunda top üstten auta çıktı. 75.dakikada Recep Niyaz’ın şutunu Munir yatarak önledi. 78.dakikada, Hatayspor inanılmaz bir gol kaçırdı.

Pozisyonun devamında da golü yedi. Bu dakikada  Saba’nın pasında Diouf, uygun durumda topu kaleciye nişanladı. Ev sahibi ekibin gelişen kontratağında sağdan yapılan orta defanstan sekti. Geride topla buluşan Maxim, topu ağlara gönderdi. 2-2. Golden 3 dakika sonra, ev sahibi ekibin atağında  Adekugbe, kalesindeki mutlak gol tehlikesini önledi. Bu arada Ruben Ribeiro çıktı, yerine Louis girdi. 87. ve 90.dakikada Muhammed’in kafa şutlarında top, Hatayspor kalesinde tehlike yaratırken Caulker’in 90+3’teki şutunda top Hatayspor’un üst direğinden döndü. 90+5’te Hatayspor inanılmaz bir gol kaçırdı. El Kaabi, golü atabilir olmasına rağmen, pas olarak Diouf’a verdi, Hatayspor kaptanı geç kalınca, defans tehlikeyi önledi ve Hatayspor mutlak bir golden oldu. Maçta 2-2 bitti.    -Cemil Yıldız-