Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GS başkanı Özbek Hatay’da müjde verdi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek,

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Hatay’da geçirmek üzere ziyarette bulundu. Hataylıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Özbek, tarihi Uzun Çarşı’yı ziyaret ederek yöresel lezzet olan künefeyi tatmak için bir iş yerine misafir oldu. Künefe ustasının, ‘Şimdiden hayırlı olsun şampiyonluğunuz’ sözleri üzerine Başkan Özbek gülümseyerek teşekkür etti. Çevredeki vatandaşlar ve yönetim kurulu da bu tebrikleri alkışlarla karşıladı.
Başkan Özbek, ziyaret sırasında Galatasaray’ın Hatay’daki sosyal sorumluluk projelerinden bahsederek, kulübün deprem bölgesine yardım amacıyla Hatay’a 100 konut inşa ettiğini açıkladı. Özbek, “Asrın felaketinin ilk anından itibaren bizim Hatay’la olan ilişkimiz devam ediyor. Bugün 23 Nisan, Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bir bayram. Biz de bugün 23 Nisan’da Galatasaray olarak Hatay’daki çocuklarımızla birlikte olacağız” şeklinde konuştu.
Ayrıca, Başkan Özbek, bölgeye hem maddi hem de manevi destek çağrısında bulunarak, insanların moral ve motivasyona ihtiyaç duyduğunu vurguladı. Özbek, yönetim kuruluyla birlikte bölgedeki ihtiyaçlara destek olmak için Hatay’da olduklarını belirtti. – Yusuf Cemil Karaçay-