Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Günlerdir haber alınamıyordu: Çevlik Sahili’nde bulundu

Hatay’ın Defne ilçesine bağlı Samankaya Mahallesi’nde yaşayan ve 3 gündür haber alınamayan Özkan Altunel’den acı haber geldi.

Hatay’ın Defne ilçesine bağlı Samankaya Mahallesi’nde yaşayan ve 3 gündür

19 Mayıs tarihinde kaybolduğu bildirilen Altunel için yakınları tarafından arama çalışmaları başlatılırken, durum güvenlik güçlerine de bildirildi. Günlerdir süren aramalar sonucunda, 22 Mayıs akşam saatlerinde Samandağ Çevlik Sahili’nde hareketsiz halde bir kişinin bulunduğu ihbarı yapıldı.

Olay yerine sevk edilen ekiplerin yaptığı incelemede sahilde bulunan kişinin Özkan Altunel olduğu belirlendi. Sağlık ekiplerinin kontrollerinde Altunel’in hayatını kaybettiği tespit edildi.

İlk incelemelerde Altunel’in vücudunda darp, kesici ya da delici alet izine rastlanmadığı öğrenildi. Cenaze, ölüm nedeninin kesin olarak belirlenebilmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.