Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güven Transferi Olur mu?

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, gurbetçi GÜVEN YALÇIN’ı istiyor, ama bonservisi 2,4 MİLYON EURO ve bu da Hatayspor bütçesini aşıyor.

Hatayspor, İtalyan ekibi Genoa’da forma giyen, Beşiktaş’ın eski forvet oyuncusu Güven Yalçın’ı kadrosuna katmak için görüşmeler yapıyor. Geçen sezon Beşiktaş’ta oynadığı 30 maçta 6 gol atan, 3 asist yapan 23 yaşındaki forvet, bu sezon Genoa’da oynadığı 17 maçta gol atma şansı bulamadı.

Hatayspor, özellikle hücum hattına takviye yapmayı planlıyor

Bordo-Beyazlılarda, Teknik Direktör Volkan Demirel, İtalya Serie B’de Genoa forması giyen Beşiktaş’ın eski forveti Güven Yalçın’ın transferi için yönetime talepte bulundu, bu konuda bir görüşme de gerçekleşti.

Demirel’in, gurbetçi forvetten beklentisinin büyük olduğu ve 24 yaşındaki santrforla görüştüğü öğrenildi.

Demirel’in, takımında önemli bir rol üstlenebileceğini Güven’e aktardığı öğrenildi. Spor kamuoyunda, Volkan Demirel’in geçen sezon Karagümrük’te tıpkı “Emre Mor” efsanesi gibi, bu sezon da Hatayspor’da, 2.yarıda bir “Güven Yalçın” efsanesi yaratabileceği konuşuluyor.

GÜVEN YALÇIN’IN DURUMU

Beşiktaş’ın eski oyuncusu, halen İtalya Genoa forması giyen milli futbolcu Güven Yalçın, 1.84 boyunda. Bu sezon  kulübünde 19 maça çıktı, gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

Piyasa değeri 2.4 Milyon Euro

24 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değerinin, 2.4 Milyon Euro olduğu ifade ediliyor. Güven’in, Hatayspor’a transferi gerçekleşirse, büyük olasılıkla kiralık şeklinde olabilir. Zira Hatayspor Kulübü’nün 2,4 Milyon Euro, TL cinsinden 40 Milyon’un üzerinde bir parayı ödemesi imkansız gibi. -Cemil Yıldız-