Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güzelmansur’a göre:

CHP’li Belediyeler Hatay’da hizmette

CHP’li Belediyeler Hatay’da hizmette lider

Hatay CHP Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Partisine mensup Büyükşehir ile 3 ilçe belediye başkanının götürdüğü hizmetlerle, Hatay’da Partisinin lider olduğunu savundu. Mehmet Güzelmansur, Pazartesi günü Kumlu’da gerçekleşen yol açılışı töreninde yaptığı konuşmasında, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumlu Mezarlık – Muharrem Mahallesi – Kaletepe Mahallesi bağlantı yolunun tamamlandığını kaydetti ve şunları söyledi:
“Hatay’daki huzurun, hizmetlerin mimarı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’tır. Biz, hep birlik ve beraberlik içerisinde, tüm belediye başkanlarımızla ve tüm milletvekillerimizle Hatay’ın hizmetkârıyız. Tüm kötü gidişata rağmen, hizmet etmeye devam edeceğiz. Evet, Hatay’da hizmette lideriz. Ama bir lider daha var, o da Hatayspor. Efsane diyorlar. Bu, gerçekten efsane! İnşallah 3 hafta sonra, bu meydanlarda, Hatayspor’un şampiyonluğunu kutlayacağız ve 53 yıllık rüyamızı gerçekleştirmiş olacağız.”
Milletvekili Mehmet Güzelmanrsur, 28 Haziran günü ilk iç saha maçına çıkarak Balıkesirspor’u 2-0 yenen ve liderliğini sürdürmeye devam eden Hatayspor’un, son 4 haftaya, en yakın rakibine 4 puan fark atarak girdiğini hatırlattı ve bugünkü Boluspor maçında başarı diledi.  -Cemil Yıldız-