Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hakkımızı Sahada Alacağız

Hatayspor Yönetimi, maçın Gaziantep’e

Hatayspor Yönetimi, maçın Gaziantep’e alınmasına itiraz etmeyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF), 14 Eylül Pazartesi günü oynanacak olan A.Hatayspor-M.Başakşehirspor maçının Antakya yerine Gaziantep’te oynatılması kararını alması üzerine, durumu değerlendiren Hatayspor Yönetimi, itiraz etmeme kararı aldı. Yönetim, “Hakkımızı, sahada alacağız” mesajı verdi.
Hatayspor Yönetim Kurulu’nun dünkü TFF kararı sonrası açıklaması şöyle:
“Yeni sahamızın yetişmemesi üzerine, Yönetim Kurulumuz, B planı olarak, Antakya Atatürk Stadyumu ile ilgili çalışmalar yapmış ve eksik olan ışıklandırma da dün itibari ile tamamlanmıştır. Federasyon Başkanımız Sayın Nihat Özdemir, Hatay’ı ziyaret ettiğinde, ilk iki maçın deplasmanda oynatılması için çalışacaklarını söylemiş, ancak açıklanan fikstürde bu mümkün olmamıştır.
Onursal Başkanımız, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Sayın Lütfü Savaş’ın talimatıyla ve Yönetim Kurulumuzun özverili çalışmasıyla tamamlanan Antakya Atatürk Stadyumu’nda ilk maçımızı oynamaya hazırlanırken, Federasyonumuz, maçın Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynanmasına karar vermiştir. Bu kararın haklılığını veya haksızlığını tartışmadan, kararı saygıyla karşılıyoruz.
Medeniyetlerin ve hoş görünün takımı Atakaş Hatayspor’umuza yakışır bir mücadele ile hakkımızı sahada alacağımıza inanıyoruz. Spor kamuoyuna saygıyla duyurulur.”