Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hanımağa Elif Boyner: “İyi yaşam projemizin adresi Yayladağı oldu”

Yayladağı belediyesince dün gerçekleştirilen Türkiye Aba Güreşi Şampiyonası hanımağası olan Türk iş dünyasının kadın girişimcisi ELİF BOYNER, Yayladağı ile yollarının nasıl kesiştiğini anlattı.

Yayladağı belediyesince dün gerçekleştirilen

Ocak ayında İyi yaşam, iyileştirme üzerine gıda odaklı girişimleri olduğunu söyleyen Elif Boyner, istihdam amaçlı bu projenin uygulama alanının Şubat depremi ile birlikte deprem bölgesi olarak belirlendiğini kaydetti ve şöyle devam etti: “Deprem olunca da Gıdayı ikinci ürüne çevirip dondurma şeklindeki ilk projemiz deprem bölgesi olacak dedik. Neresi olur diye düşünürken de birçok kişi ile birlikte Yayladağı Belediye başkanı Mehmet Yalçın ile görüştük. Bize çok güven verdi ve Yayladağı diye karar aldık”
Dün gerçekleşen Yayladağı Belediyesi ev sahipliğindeki Cumhuriyetimizin 100. yılına ithafen “depremde vefat eden güreşçiler” anısına düzenlenen Geleneksel Aba Güreşleri Türkiye Şampiyonası sporcuların katılımları ile başladı. Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı, Aba Güreşi Hanımağası Elif Boyner, Siyasi Parti İlçe Başkanları, İlçe Protokol Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Muhtarlar ile birlikte Devrent Sosyal Tesisleri Mustafa Sayın Aba Güreşi Alanına giriş yapılarak töreni izleyenler ve sporcular selamlandı, ardından da mindere inildi ve güreşler gerçekleştirildi. Çok kategoride gerçekleştirilen Aba Güreşleri Türkiye Şampiyonasında Başpehlivanlığı İbrahim Güleç kazandı. (Meriç Demiray)