Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasır üstünde uyuyan peygamberi anlatmak kolay!

Saraylardan Vazgeçmek Zordur… Saadet

Saraylardan Vazgeçmek Zordur…

Saadet Partisi’nin Hatay’daki önemli ve güçlü ismi, Parti Genel İdare Kurulu üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, 8. Olağan Kongre sırasında verilen mesajlara işaret etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun 8. Olağan Kongre sırasında verdiği mesajlardan, “Biz, laiklerden çok laikçilerden, muhafazakarlardan çok din istismarcılarından çektik” ile “Hz. Ömer’in adaletinden konuşmak kolay, ama yapmak zordur. Hasır üstünde uyuyan peygamberi anlatmak kolay, saraylardan vazgeçmek zordur” ifadesine dikkati çeken, Parti Genel İdare Kurulu üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, “Kongre, iktidar ışığının alındığı bir kongre oldu. Ayrıca siyasi yelpaze açısından da ‘Acaba Saadet bu masadan çekilir mi? Bu konuda kararlı mı? dönüş olur mu?’ gibi soruları da artık geride bırakmış oldu. Saadet, bu masanın etkin bir partneri olarak yoluna devam edecek mesajı çıktı” dedi.

Saadet Partisi’nin Hatay’daki önemli ve güçlü ismi, Çalışkan, “Deyim yerindeyse, kongre, bütünüyle iktidara hazır olunduğunun işaretiydi” dedi ve şu değerlendirmeyi yaptı:

“Parti tabanı açısından, gerekli mesajlar alınmıştır. Parti içinde gidişat hakkında farklı fikirleri olanlara da büyük resme bakıp, ülkenin girdiği çıkmazdan nasıl kurtulacağına odaklanmaları gerektiği hususu hatırlatılmış oldu. Son tahlilde hem altılı masa hem de iktidar bloğu, partinin idealleri konusunda tekrar bilgilendirilmiş oldu. Bu mesajlar, sosyal medyada da yeterli etkiyi gösterdiği kanaatindeyim.”

Tamer Yazar