Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasırcı’dan Özgün’e destek gelmeye başladı

31 Mart seçimlerinde Türkiye

31 Mart seçimlerinde Türkiye Komünist Partisi (TKP) Defne Belediye Başkan Adayı olan Eğitimci Hizam Hasırcı, sosyal medya hesabından Defne Belediye Başkanı Av. Halil İbrahim Özgün’e destek açıklaması yaptı.
Yerel seçimleri kazanması halinde Defne İlçesi’ne ETÜD Merkezleri kurma projesini hatırlatan Hasırcı, “Deprem öncesinde halkımızın çocuklarının daha iyi eğitim alması için ETÜD Merkezi kurma sözümüz vardı. Burada çocuklarımıza pozitif bilimlerin yanı sıra haftada 3 saat kültür dersleri vereceğimizi ve bu derslerde anadillerini, kadim halkımızın kültürünü ve tarihini öğreteceğimizi belirtmiştik” dedi.
Deprem nedeniyle yolların ve kentin zarar gördüğünü, ancak dil ve kültür kaybının geri dönüşünün olmadığını vurgulayan Hasırcı, “Seçimleri kimin kazandığının önemi olmaksızın Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün’e bu projeyi hayata geçirmesini öneriyorum. Bu proje ile hem yoksul öğrencilerin eğitimine katkı sunulacak hem de dilimizin ve kültürümüzün gelişmesine katkıda bulunmuş olacağız. Belediye Başkanı Özgün bu konuda adımlar atarsa, bütün gücümüzle yanında duracağımızı ve elimizden geleni yapacağımızı belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu. – Yusuf Cemil Karaçay-