Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hastayım, Açım, Çocuklarım Aç!

Eşi Vefat Etmiş İki
Eşi Vefat Etmiş İki Çocuklu Annenin Sessiz Çığlığı…

Antakya’da, eşini kaybetmiş bir anne, iki çocuğuyla geçinemediğini söylüyor. Devletten aldığı sosyal yardımın mevcut ihtiyaçlarını karşılayamadığının altını çizen annenin, Ali Nurlu’nun başkanı olduğu Hatay Toplum Gönüllüleri Derneği aracılığıyla sosyal medya paylaşımı şöyle oldu:

“Ali abi merhaba. Sizden uzak; eşimi, babamı, annemi, tüm ailemi pandemide kaybettim. Ayrıca abim kalp krizinden ve öteki abim de kanserden öldü. İki çocuğumla bu dünyada yapayalnız kaldım. Bir Allah, bir siz varsınız.

Ali abi, devletten 950 lira yardım alıyorum. Babamın maaşından aldığım küçük maaşa, oğlum rahatsızlanınca, 2 yıllığına bankadan kredi çekmek zorunda kaldım. Sadece o maaştan bana 200 lira geliyor. Ödediğim kira bin lira. Ayrıca kanser tedavisi görüyorum. Ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum. Gerçekten çok zor durumdayım. Çok çaresizim. Çok hastayım. Sizlerin yardımına çok ihtiyacım var. Çok fakiriz. Nereye müracaat ettiysem, bana dönüş yapmadılar.

Kiramı ödeyemiyorum. Sağa sola çok borcum var. Altından çıkamıyorum. Her şey çok pahalı. Evde yiyecek kahvaltılık namına hiçbir şey yok. Çocuklarım bir işe yerleşene kadar ne olur bana yardım edin.” -Haber/Cemil Yıldız-